Gezocht: nieuwe gezichten

De ASTRIN Academy staat vanaf 2023 op eigen benen. Niet langer een ontwikkelproject, maar een zelfstandige academy die groei en zich ontwikkeld. Ga jij deel uitmaken van het succes van de academy en de smart infra branche? We zoeken:

(Account)manager ASTRIN ACADEMY

GEZOCHT: Enthousiaste (account) manager en ‘marketeer’ met passie voor ontwikkelen van mensen en innovatie in de smart infratechniek!

Ben jij iemand die mensen meekrijgt, die opleiden belangrijk vindt, die in innovatieve ontwikkelingen kansen ziet én die ondernemend en commercieel is? Dan ben jij de perfecte (account)manager voor onze Smart Infra Academy. Lees meer

Kartrekker ASTRIN ACADEMY Trainings- & Innovatielab

GEZOCHT: Technische enthousiasteling met passie voor ontwikkelen van mensen en innovatie in de smart infratechniek!

Ben jij iemand die mensen meekrijgt, die opleiden belangrijk vindt, weet je hoe je van technische systemen leeropstellingen maakt, die innovatieve ontwikkelingen weet door te vertalen naar concrete opleidingen of programma’s én die ondernemend is? Dan ben jij de perfecte kartrekker voor het beheer van ons Trainings- & Innovatielab van onze Smart Infra Academy. Lees meer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *